Teams

ZERO-cheerleading is er voor jong en oud! Ben jij gedreven en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

8 - 11 jaar

De ZERO- peewee's zijn de toekomst van ZERO-cheerleading.
Doormiddel van stunts, tumbling en dans proberen wij deze kleine cheerleaders klaar te stomen voor het worden van een echte cheerleader!
Tot op heden is er nog geen team gevormd van deze leeftijdscatigorie. Wil jij graag met je kinderfeestje of met je klas een workshop cheerleaden? Neem dan contact op via de mail of telefoon!

Schrijf je in voor een proefles!

12 - 15 jaar

Nadat de junioren alle basistechnieken en stunts onder de knie hebben gaan zij door met de meer 'gevorderde' stunts. Ook nemen de junioren deel aan evenementen, optredens en wedstrijden.
Ben je niet bang voor hoogtes of om je grenzen verleggen? Dan is dit iets voor jou!
Tot op heden is er nog geen juniorenteam gevormd. Wil jij dit heel graag, óf wil je jouw kinderfeestje of klas kennis laten maken met cheerleaden? Neem dan telefonisch of via de mail contact op!

Schrijf je in voor een proefles!

14 jaar en ouder

De senioren waren de start van ZERO-cheerleading. In 2017 is het team opgezet en dat is nu al uitgegroeid tot een echt team bestaande uit atleten met verschillende achtergronden! (Dans, acro, turnen en circus)
Ben jij benieuwd naar deze sport?
Meld je dan aan voor een proefles!

Schrijf je in voor een proefles!

The Ultimate

WordPress Theme

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts The Big Oxmox advised her.